VACATURE: De Koeberg zoekt een beheerder (m/v) voor 20 uur per week 

“Als beheerder bent u het gezicht van De Koeberg. U plant activiteiten en zorgt voor een soepel verloop van het geheel. U bent een schakel tussen bezoekers, deelnemers en hulp- en dienstverleners. U werkt samen met vrijwilligers en met professionals. Het gaat om een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatieven. Een gedeelte van de activiteiten vindt plaats in de avonduren en de weekenden.”

Meer informatie over deze vacature staat op de site van Welzijn MensenWerk.

De Koeberg aan het Rembrandtplein staat midden in de wijk. Een plaats waar bewoners gebruik van kunnen maken om elkaar te ontmoeten, voor gezelligheid of om deel te nemen aan activiteiten. Vitale en minder vitale mensen krijgen hier de mogelijkheid, zo nodig met professionals, om zelf ondernemend aan de slag te gaan met datgene dat verbindend werkt in de wijk. Jij kunt met andere wijkbewoners gezamenlijke activiteiten ontwikkelen die voor jou en anderen van betekenis zijn en die bijdragen aan het sterker maken van de wijk. Hierbij kun je denken aan projecten die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid, buurtparticipatie, betrokkenheid, veiligheid, buurthulp of wijk- en buurtplannen. Zo kennen we al voorbeelden die ontwikkeld zijn door bewoners afgelopen jaren, zoals het gezamenlijk wandelen, het samen koken, eten en koffiedrinken.

OPROEP: ENTHOUSIASTE DENKERS en DOENERS GEZOCHT

Voor De Koeberg zoeken we enthousiaste bewoners. Betrokken inwoners die het buurtbelang vorm kunnen geven. Buurtbewoners met goede ideeën voor activiteiten of buurtinitiatieven. Gastheren en gastvrouwen. Zodat De Koeberg een plek wordt voor alle wijkbewoners, waar je makkelijk binnenstapt. Wil je meer informatie of een keertje meedenken, laat dan wat van je horen.