Pipo-wagen’ trekt door de wijk

‘Pipo’ staat voor ‘Personen Interesseren & Persoonlijk Ontmoeten’. Het wijkplatform gaat met diverse wijkprofessionals op pad om kennis te maken met de bewoners uit buurten en straten. Het wijkplatform en het wijkteam streven naar een vitale wijk. Dat gaat verder dan schoon, veilig en goede voorzieningen. Daar zijn sterke sociale buurten, netwerkcontacten en inzet vanuit buurten bij nodig. Immers; de wijk die maken en beleven we samen. Voor een gezonde, leefbare en gezellige buurt denken we dat ontmoeting en belangstelling de kern is. Dit is wat we doen met de ’Pipo-wagen’; aandacht schenken aan de wijk en buurtbewoners.

SAM_3736

‘dat wat aandacht krijgt, dat groeit’

Wij hebben van alles bij ons. Van stoepkrijt tot slingers, koffie, thee en ranja, statafels en stoelen. We maken het erg gezellig. Vaak horen we mooie buurtverhalen. Het is fantastisch om die bij de Pipo-wagen met elkaar te delen. Want dat is het geheim van de Pipo-wagen. Door jouw verhaal kan een prachtig plan ontpoppen. Dit kan een plan zijn voor het plein, een kinderactiviteit, of een verrassing voor een buur, of bedenk het maar. De Pipo-wagen is natuurlijk ook in te zetten voor een thema of een activiteit met de straat.

Als u een idee hebt of u wilt meer er over weten? Kom bij ons langs bij het wijkservicepunt (B. van der Helststraat 2A) of mail ons. Houd sowieso de Pipo-flyer in de gaten, want de Pipo-wagen kan zo bij jou voor de deur staan! De Pipo-wagen kun je ook volgen op Twitter (@wagen_pipo)!

flyer introductie Pipo-wagen 28 febr 2015